YOUNG FLOWERS REUNION
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Young Flowers introducerede som de første den progressive Rock-musik i Danmark i slutningen af 1960-erne. Vi spillede højere med store Marchall anlæg og dobbelt trommesæt og lange syrede guitar soli var lyden. Denne konstellation kan i dag genopleves med den originale besætning. Det var den legendariske trommeslager Ken Gudman der startede Young Flowers ------ Han er dog ikke iblandt os længere, men hvor heldig kan man være? Fordi Hans Fagt sidder nu bag trommerne, og så kan det jo ikke være bedre.

Peer Frost, guitar
Peer Frost startede som "pigtråds-guitarist" i 1960'erne. I København var han bl.a. med på Hit House og Place Pigalle scenen, hvor han spillede med Peter Belli og Les Rivals, Her blev Peer etableret som Dansk Rocks suverænt bedste guitarist, hvilken status han fortsat bærer enten legendarisk eller aktivt. I slutningen af 60'erne var Peer med til at danne Young Flowers, og senere gennem 1970'erne var han med i grupper som Rainbow Band - Midnight Sun - Savage Rose - m.fl., og det er også blevet til mange LP/CD-udgivelser.

Peter Ingemann, bas
Oprindelig jazzmusiker, men via jobs med Peter Belli i slutningen af 1960'erne blev kontakten til rockscenen resultatet, der gjorde Ingemann til el-bassist og sanger i Young Flowers. I løbet af 1970-80 satte Ingemann sit præg på grupper som: Skousen/Ingemann - No Name - Røde Mor - Drops og Bellami. Det er blevet til adskillige LP-indspilninger både med selvstændige numre fra de grupper Ingemann tilhører, og som studiemusiker for diverse solister.
I dag spiller Peter Ingemann "Power-blues" og "Syre-rock" med Dream City, er med i Stig Møller Trio og band, og spiller jazz igen med Copenhagen Jazz.

Hans Fagt, trommer
Hans Fagt har, i lighed med Peter Ingemann, spillet i flere år med Bellami, han har spillet med Blast, med Thomas Eje Show, med Jan Glæsels Kapel, med Stig Rossen, På Slaget 12, med Cæcilie Norby og mange andre orkestre og solister.
Han har undervist i flere år som hovedfagslærer på Rytmisk Musikkonservatorium, har spillet en stor mængde livekoncerter, teater, studie- og TV indspilninger.
Fagt har en Master grad i Oplevelses Økonomi og ledelse, er Adjunkt på Cphbusiness, hvor han underviser på Bachelor i Innovation & Entrepreneurship.
Hans Fagt har erfaringen og med en professionel musikerbaggrund uddannet på Berklee College Of Music, Boston i USA, er han oplagt den dynamiske trommeslager i Young Flowers reunion.

Hent stort foto af Young Flowers reunion her

Peer Frost
Peer Frost

Peter Ingemann
Peter Ingemann
Hans Fagt

http://www.peteringemann.dk